Palla lime är väl inget brott?

Dagens utflykt tog oss till Marbella Old Town. Väl framme hittade vi en parkeringsplats med två västklädda parkeringsvakter. Med ett brett leende vinkade en ung man snabbt in oss i en ledig ruta. Han såg på allvar ut att tycka att hans jobb var det bästa tänkbara på planteten. Ynka en euro kostade det att få stå hela dagen.

Längs trånga gränder och färgglada blommor från högt till lågt letade vi oss fram efter ett torg. Det fanns fler små torg, massvis med vackra träd och mysiga caféer. Det var charmigt med alla låga hus och här flanerade människor runt i maklig takt. Jag vill beskriva det som att det ser ut som på film. Det kändes dock äkta, om någon förstår vad jag menar i det. Jag är imponerade hur välbevarat allt såg ut att vara. Det är ju viktigt att spara på och ta hand om det gamla, historia bakom om allt. Runtomkring fanns små butiker och jag och mamma har kommit på att vi vill köpa varsin flamenco-kjol. Helst medan vi äter traditionella spanska tapasrätter, tycker jag.

Mamma skulle ta en bild på mig och Mikael, då föreslår en förbipasserande kvinna att hon kan ta en bild på oss alla tre. Ett sånt tillfälle ska man väl ändå inte tacka nej till.

Denna gata var nästan bred i jämförelse med de flesta.

Vätskepaus på ett av de mysiga ställena.

Är det bara jag som tycker denna är småkul?

På vägen tillbaka till bilen spårade vi ur och pallade lime från träden längs gatorna. Oj, oj, de doftar alldeles underbart.

Ja, vi kanske inte bara tog en var.. Men det fanns mängder. Kommer alla verkligen tas till vara på?

Nu ska jag hämta vilddjur och gå till poolen. Det är kokhett idag och helt perfekt för min smak. Det kan nog knappt bli för varmt i min värld.

Adios, så länge.

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: