Man tager vad man haver

If you can’t do great things, do small things in great ways.

Napoleon hill

Idag började med en kopp kaffe, gemensam frukost och för mig hemmaträning på balkongen. Det var nog så länge sedan att jag nästan glömt hur man gör. Dessutom utan hantlar och vikter får man vara kreativ.

Idag hänger jag och barnen kvar på komplexet medan Filip jobbar. Han tog bilen. Det är inte jättesynd om oss. Vi ska bada pool. Idag ska jag till och med ta med en bok. Med ett öga i boken och på barnen. Men de är så duktiga simmare nu, så nu äntligen kan man släppa blicken lite. För den oroliga finns även två (stränga) badvakter på plats. Sen låter våra barn konstant (som pokemons tydligen). Här är ett gäng bilder när jag och barnen utforskade området lite mer igår.

Detta är den vackra rondellen in. Alba är helt såld på ALLA blommor.

Som katt och råtta. Par i brott. Vapendragare. Beskyddare och beskyllare. “Gör inte så mot min brorsa!” kan Alba säga. Oslagbara tillsammans. En av mina största önskningar någonsin är att de förblir goda vänner livet ut.

Om man frågar Wille vad han tycker om livet. Lika bra att njuta innan de börjar brittisk privatskola. Känns som att det kan gå precis hursomhelst.

Landpokemon.

Förra veckan började vi öva på att dyka. Idag fortsätter vi träna. Magiska saker händer när barn får “sova på saken” nästa dag har de plötsligt lärt sig. Tänk om man som vuxen hade samma snabba inlärningsförmåga?

Nu har barnen hoppat i badkläder och det är bara jag kvar.

Adios, så länge.

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: