Äventyret börjar nu!

Den lättaste vägen till mitt hjärta är genom god mat.

Helt sant, citat av mig Själv (bara Lite hungrig just Nu)

Just nu sitter vi i bilen som är packad för vår långa resa. Det är nu det verkligen börjar. Jag tror ingen av oss fyra har riktigt förstått det.

Vi har filmat vår första video som publiceras längre ner i inlägget. Fast först ska jag dokumentera om vårt sista dygn på Lidingö. Denna pirriga känslan känns som något vi kanske glömmer efter ett tag. Och jag njuter även om stressen nästan knäckt mig. Men det var ju bara nästan. Hej, påminnelse till oss i framtiden!

Under gårdagen ställde kidsens gudföräldrar (Marcus och Veronica) upp på alla sätt och vis. Först blev de tillfälligt föräldrar till fyra barn istället för två. Sen när Filip och jag packat/sorterat och slängt tills vi nästan storknade körde vi över till dem för att spendera vår sista natt hos dem. Inte nog med barnpassning och förvaringshjälp(!) så blev vi även bortskämda med ost och vin. Samtal från högt till lågt. Hjärtat svämmar helt enkelt över. Att också få vara nära alla fyra barnen, åh, ungarna som vi äskar så högt. Det är livet på riktigt. (Sen får vi inte heller glömma att barnens faster Ingrid Marie och Stefan också erbjudit ovärderlig hjälp! Dagarna före vårt sista dygn. )

Det var först imorse som vi faktiskt såg ljus i tunneln. Jo, jag tog nog i lite nu. Men oj, vad det tar tid allting. Det känns så skönt att vi är klara och nu vill jag nästan inte lämna lägenheten. Den är ju jättefin när den är städad. Det hjälper att vi hyr ut den i ett år i goda händer.

Hejdå så länge nyrenoverade drömkök!

Bilden på barnrummet verkar avslöja att jag missat några ställen när jag svabbade. Man kan ju inte vara bra på allt som man säger.

Sen hann vi även med att säga hejdå till Martin, vi lämnade honom med ett hemma-ölbryggeri-kit. Så nu behöver vi inte oroa oss för honom tills vi ses snart igen.

Mitt alldeles egna sitcom-vänner-gäng. Saknar de redan! Nog om det, här kommer videon.

Om videon inte går att spela upp, eller så, ni vet. Ja, då är vi nu påväg till min mormor i Trollhättan.

Adios, så länge!

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: