Vi flyttar till Spanien!

Where ever you go, go with all of your heart.

Confucious

All in, så tänker jag ofta i livet. Det känns som att jag och maken jobbar så. Beslutet om att lämna vårt hem på Lidingö för att flytta till Marbellaområdet fattades snabbt och enkelt. Vilket resulterade i att vi ,vid beslutfattandet, hade ca 2 ½ månad på oss att förbereda oss för allting. Så fick det ändå bli för att det kändes rätt ända ut i fingerspetsarna. Som om jag alltid vetat om det, längtat dit, utan att egentligen veta om det alls. Lite som när jag helt övertygad påstår att jag visste kön på bägge våra barn innan vi kunde höra ett hjärta picka. Min magkänsla säger jag, den vill jag våga lita på.

Det kommer naturligt för oss att kasta loss och påbörja nya äventyr. Kan man verkligen skriva så utan att låta lite snorkig? Det är inte så jag menar. Vi är nog bara den typen av människor, eller det var vad jag trodde i alla fall. Det är tydligen inte alls så enkelt när man har småbarn och numera fyra människor som vi behöver skapa en fungerande vardag för. Det är första gången den här typen av beslut faktiskt skrämmer mig lite, fast det är en skräckblandad förtjusning. En ganska härlig känsla som får finnas till.

Efter hög efterfrågan, eller ja, många frågor och uppmaningar, nej, det var ett enstaka, kanske två om jag ska erkänna, så startar jag denna blogg som en dagbok. Jag var onekligen lättövertalad och tycker det ska bli roligt att dokumentera tankar, resan dit och vår vardag i ett nytt land. Ett fint sätt att komma ihåg allt på och framförallt att kunna dela med sig av till vänner och familj (eller för den som vill läsa, såklart!). Och inte minst en spark i baken att faktiskt börja fotografera vardagen igen. De där glimtarna som vi vill komma ihåg men som jag helt enkelt låtit bli att fotografera ett tag eftersom fotandet blev mitt yrke.

Vi lyfter vårt ankare den 19:e augusti genom att börja köra vår bil mot Spanien. Mer om vår planerade rutt i ett annat inlägg. Det är mer än välkommet att lämna kommenterar om frågor poppar upp.

Idag är det 44 dagar, 20 timmar och 8 minuter kvar. Våga lita på magkänslan och livet!

Adiós, så länge!

Published by sandramro

From Sweden - Malta - Sweden - Spain. Final destination for a long time is hopefully Spain. Följ vårt äventyr med flytt och vardagsliv i Marbella, Spanien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: